Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler çekmece önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı esaslı rahatlıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın rahatlıkla açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli Yangın çıkış kapısı istanbul olmaması veya kilitli olsa bile biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara şayan halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page